БИОФРЕШ

БИОФРЕШ

ул. Полк. Сава Муткуров 36
Пловдив,
България
24.7374902
42.1560397
22 UserLikes
Име: БИОФРЕШ
Адрес: Пловдив, ул. Полк. Сава Муткуров 36
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.biofresh-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Козметични средства
Дейност:

Производител на натурална и био козметика

Ключови думи: био фреш, производител на натурална и био козметика, българска роза, розово масло, без парабени

За нас


Основана през 2000 г. в Пловдив, България, фирма БИОФРЕШ е нова и съвременна производствена компания, дължаща бързото си и стабилно развитие през последните години както на динамичния си екип от млади и висококвалифицирани специалисти, така и на дългогодишните традиции в розоварната и козметична промишленост на своя регион.

Натрупаните и развити с годините опит и знания за чудодейните сили на природните екстракти и неуморната работа и изследователска дейност на нашия амбициозен научен екип ни помогнаха да разработим и създадем за Вас редица козметични серии, базирани изключително на основата на естествени съставки, които се грижат за Вашата кожа по начина по който тя би искала - със силата на природните дарове, които й даряват младост и свежест без да я натоварват.

Една от основните ценности на нашите продукти се крие в използването при създаването им на чисто и свежо розово масло идващо направо от розоварните на известната в цял свят Долина на Розите. Целебните и разкрасяващи свойства на този благоуханен елексир, бликащ от сърцето на България, са пренесли своята известност през вековете чак до наши дни.

Ние комбинираме знанията за лечебната сила на билките и техния специален ефект върху кожата с модерни съставки и компоненти. Нашите подбрани, висококачествени серии са произведени, използвайки последните достийения на науката и технологията и са с чисти, натурални съставки, като  продукцията ни отговаря на всички изисквания за постоянно качество.

Доказаното качество и действие на нашата козметика ни правят не само търсен производител в България, но и желан износител на външните пазари.

Нашата цел е да се обърнем към Вашите усещания и чрез аромат и досег да Ви накараме да поверите грижата за вашата кожа на подаръците от природата, съчетани в продуктите ни, които ще предпазят вашето тяло, ще освободят духа Ви и подобрят Вашето здраве и самочувствие.


 

Открийте ни в Google+
© 2014 CATALOG.BG - търсене в над 140 000 действащи български фирми